Școli, apartamente, bucătării, hoteluri, săli de sport, săli publice, săli de operație sunt doar câteva dintre mediile care necesită dezinfectare.

Dezinfectarea este eliminarea microorganismelor precum bacteriile, virusurile, mucegaiurile și protozoarele fără a fi nevoie să se ajungă la sterilizare.

Serviciile noastre sunt efectuate de tehnicieni specializați. Dezinfectarea duce la eliminarea microorganismelor patogene din mediu prin prevenirea transmiterii bolilor infecțioase de la sursa de infecție la individul sănătos. Microorganismele precum bacteriile, mucegaiul și drojdiile sunt răspândite, periculoase si chiar letale letale pentru oameni.

Pentru a efectuarea dezinsectia sunt necesare diferite tehnici:

– Nebulizarea mediului
– Sterilizarea cu lumină UVC
– Producția de ceață rece

SOLUTII EFICIENTE, ECOLOGICE SI ELEGANTE
PENTRU TOATE TIPURILE DE DAUNATORI

Protocolul de intervenție urmat de Atum prevede

ANALIZĂ

Înainte de fiecare intervenție, efectuăm o analiză precisă a speciilor dăunătoare, pentru a identifica cel mai adecvat și de durată tratament.

INTERVENȚIE si MONITORIZARE

prin studii de mediu care determină tipul de tratament cu posibile modificări pentru a optimiza igienizarea mediului tratat.

Fiecare procedură este gestionată luând în considerare sănătatea și siguranța persoanelor care lucrează și a celor care locuiesc în mediul tratat, precum și a animalelor de companie, respectând natura și legea privind protecția mediului.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: ATUM.com.ro © All Rights Reserved