Există trei specii de rozatoare care se pot instala in case si în clădirile industriale, în special unde sunt prezente substanțe alimentare:

· Musculus Rattus
· Norvegicus Rattus
· Rattus Rattus

Eliminarea rozătoarelor începe cu o analiză atentă a habitatului, pentru a identifica obiceiurile și comportamentele acestora, zonele de cuibărit și specia.
În acest fel este posibilă efectuarea unei intervenții de succes. Șoarecele de casă, șobolanul de canalizare și șoarecele de acoperis au diferite stiluri de viață, de aceea este necesara adoptarea unor strategii adecvate de exterminare.

Tehnicienii noștri sunt capabili să rezolve problema și să ofere rezultate garantate datorită experienței dovedite și utilizării tehnicilor avansate. Folosim echipamente la cele mai inalte standarde din industrie și complet sigure pentru oameni și animalele care nu sunt vizate.

Intervențiile de control al rozătoarelor sunt complet eficiente dacă, pe lângă faza de aplicare directă a instrumentelor operaționale, există și o etapă de prevenire.

SOLUTII EFICIENTE, ECOLOGICE SI ELEGANTE
PENTRU TOATE TIPURILE DE DAUNATORI

Protocolul de intervenție urmat de Atum prevede

ANALIZĂ

Înainte de fiecare intervenție, efectuăm o analiză precisă a speciilor dăunătoare, pentru a identifica cel mai adecvat și de durată tratament.

INTERVENȚIE si MONITORIZARE

prin studii de mediu care determină tipul de tratament cu posibile modificări pentru a optimiza igienizarea mediului tratat.

Fiecare procedură este gestionată luând în considerare sănătatea și siguranța persoanelor care lucrează și a celor care locuiesc în mediul tratat, precum și a animalelor de companie, respectând natura și legea privind protecția mediului.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: ATUM.com.ro © All Rights Reserved